Investeringen in jezelf zijn de beste investeringen van je leven. 

TARIEVEN 

 prijzen zijn exclusief btw.

TRAJECT TRANSFORMATIE COACHING

intake        – 222 euro (2,5 uur)
3 sessies   – 600 euro
5 sessies   – 888 euro
10 sessies – 1699
 euro
(vervolgsessies duren ongeveer 1,5 uur)

QHHT/ QCHT

333 euro  (ongeveer 3 uur, inclusief audio opname)

Lichter leven traject

1999 euro  (10 sessies van ongeveer 2 uur)

Jaar traject individueel

3333 euro 

* 7 live sessies ( intake & elke 2 maanden ‘n transformatiesessie)
* 1 individuele retraite dag
* 12 online incheckmomenten 
* online beschikbaarheid voor vragen gedurende het gehele traject

 

Investering in jezelf:

We zijn zo gewend geld uit te geven aan ons fysieke lichaam; ons uiterlijk. make-up, kleding, kapper, massage, sauna, tandarts, noem maar op. Maar we lijken het onszelf nog steeds niet te gunnen om ook onze mentale gezondheid te onderhouden door middel van coaching. De sessies zijn een waardevolle investering in jezelf. Een energie overdracht voor een gelukkiger leven. Door coaching krijg je gereedschap om de creator te worden in plaats van het slachtoffer van je leven.

Om de energieoverdracht zuiver te houden en geen afleiding te hebben tijdens de sessie regel ik de betaling graag voor de sessie. Ik reserveer mijn tijd en houd die vrij voor jou en ook mijn energie stemt al af op de jouwe. Zodra je de afspraak hebt vastgelegd start het energetisch veld al te werken; mijn hoger zelf tuned in op het jouwe en onze gidsen zijn al aan de slag. Tijdens een telefonische intake bespreken we hoeveel sessies voor jou passend zijn en uiteraard is dit gedurende het traject nog aan te passen.

Geld hoeft geen beperking te zijn om goede hulp te ontvangen. Daarom vind ik het belangrijk dat als jij voelt dat je door mij geholpen wilt worden, we samen naar oplossingen zoeken om elkaar tegemoet te komen. Ruilen, termijnbetaling, of commissie bij aandragen van andere klanten behoren tot de mogelijkheden. 

Wveen.com - William van veen