Quantum Connection Hypnosis Technique

Deze revolutionaire vorm van hypnose geeft je toegang tot jouw meest authentieke leven.

Door middel van Quantum Hypnose leg jij contact met de versie van jou die alles wat je wilt bereiken, al bereikt heeft. Je downloadt als het ware de toekomstige versie van jezelf die je graag wilt zijn en manifesteert zo jouw ideale leven. De methode is afgeleid van de methode Quantum Healing Hypnosis Technique van Dolores Cannon. Zij neemt de inzichten en lessen van vorige levens mee, waar deze methode meer afstemt op je toekomstige Quantumzelf. 

 

Drs. Roy Martina (44 jaar holistisch arts) is de ontwikkelaar van de Quantum Connection Hypnosis Technique. Hij leerde niet alleen Regressie-hypnose, maar ook Tussen- levens in hypnose (Michael Newton) en Hypno-Channeling (Shelley Stockwell-Nicholas), Hypnose met energie (prof. Dr. Ignatenko) en Quantum Healing Hypnose (Dolores Cannon) en stap voor stap verkende hij de spirituele wereld en de Quantum Wereld. Zijn vrouw Joy werd een medium en channeler door quantum healing hypnose en samen hebben we Quantum Timeline Jumping ontwikkeld. Roy Martina schreef 88 boeken, waaronder de internationale bestseller ‘Emotioneel Evenwicht’, te verkrijgen bij Hay House. Hij heeft trainingen gegeven in zo’n 20 landen en zijn boeken zijn vertaald in 12 landen.

Hij ontwikkelde allerlei holistische therapieën, zoals Emotioneel Evenwicht, Omega Heling, Remote Chi en NEI (Neuro Emotionele Integratie). Therapieën die worden toegepast in grote delen van Europa, de Verenigde Staten én China. Hij is bekend om zijn humor en het simpel maken van complexe zaken.

 

Quantum wetenschap

Volgens de Quantum Wetenschap zijn er een oneindig aantal tijdslijnen, in plaats van één, zoals veel mensen geloven. Op die paralelle tijdlijnen leiden andere versies van jou, variaties van jouw leven. Variaties waarin je andere vaardigheden hebt ontwikkeld, succesvoller bent, gelukkiger of financieel onafhankelijk. Die noemen wij jouw Quantum Zelf(ven). In een QCHT sessie maak je contact met je quantumzelf en download je zijn of haar potentieel. 

Een QCHT sessie geeft je inzichten in je oneindige potentieel. Door deze vorm van hypnose sessie kom jij in contact met de beste en krachtigste versie van jezelf; je Quantumzelf. Je Quantumzelf heeft alle uitdagingen in het leven al overwonnen en kan jou helpen de kwaliteiten te downloaden die je nodig hebt op je levenspad. Met een gerichte intentie ga in  trance,  oftewel hypnose of diepe ontspanning. Je Hogere Zelf of Quantum Zelf laat je scènes zien met een boodschap of kan via jouw stem praten en je vragen beantwoorden.

Wveen.com - William van veen