Bewustwording start met inzicht.

TRANSFORMATIE COACHING

Wil je echt de diepte in met trauma stukken die vast zitten, heb je terugkerende triggers of patronen of voel je dat je ergens niet bij kunt, dan is een transformatieve sessie een mooie manier om echt de oorzaak van een trauma uit een huidig of vorig leven te ontwortelen. Deze sessies werken in alle lagen van je bewustzijn en zorgen voor een diepe transformatie. De methode gaat verder waar andere methode stoppen. 

HOE WERKT HET RINGMODEL?

Je werkt op 2 manieren met de ring. Enerzijds het dunner en transparanter maken door transformatie van je trauma’s. Anderzijds het doorzien van de conditioneRINGen. Als je je realiseert dat je niet je lichaam, emoties, gedachten of zelfs ziel bent doorzie je de ring en raak je verlicht.

In essentie ben je al heel, je bent oneindig potentieel en in feite ben je al verlicht. Je hebt echter in je vorige leven en in je kinderjaren allerlei trauma’s en conditioneringen opgedaan.

Als je incarneert in de baarmoeder start je conditionering. Je karmische wonden (trauma’s uit vorige levens, van voorouders of entiteiten) worden ‘aangezet’.
Je bouwt copingsmechanismen op als verslaving, bewijsdrang, angst/paniek (terugtrekken), laag zelfbeeld, etc. Dat wordt de persoonlijkheidsstructuur waar je je mee gaat identificeren.
Je coping dekt trauma lagen af en zorgt voor triggers in het nu. Je bent slachtoffer van je eigen emotie. Je wordt ineens boos, verdrietig, gefrustreerd of bang als iemand een gevoelige snaar raakt.
Maar er is goed nieuws: je kunt namelijk in trance met je bewustzijn terug naar de trauma’s uit dit leven (regressie) of uit vorige levens (reïncarnatie) om ze te doorgronden en ontwortelen. Zo heel je ze bij de oorzaak.
Je gaat dan niet meer ‘aan’ op je oude triggers en ervaart meer rust, vrijheid en ook begrip voor de reacties van anderen.
Want vaak zijn reacties van anderen projecties van hun eigen trauma’s.

WAT IS ZELFREALISATIE?

Zelfrealisatie is het bereiken van het maximale potentieel als menselijk wezen. Als je jezelf volledig hebt gerealiseerd ben je één met je kern en leef je in totale synchroniciteit met het universum. Je doorziet de absolute werkelijkheid en leeft vanuit je essentie. Je ervaart gelijkmoedigheid, gelukzaligheid en wijsheid. Het T-model is een efficiënte werkwijze om ieders proces te managen met de drie elementen van zelfrealisatie (bewustzijnsontwikkeling, transformatie en zielsmissie).

Wveen.com - William van veen