Bewustwording start met inzicht.

Soorten Coaching

Je kunt bij mij in de praktijk terecht voor verschillende soorten coaching. Met psych-k kun je in een sessie van 60 minuten belemmerende overtuigingen in je onderbewuste transformeren naar ondersteunende zodat je je leven makkelijker, meer in flow en met minder triggers en sabotages kunt leven. 

Wil je echt de diepte in met trauma stukken die vast zitten, heb je terugkerende triggers of patronen of voel je dat je ergens niet bij kunt, dan is een transformatieve sessie een mooie manier om echt de oorzaak van een trauma uit een huidig of vorig leven te ontwortelen. Deze sessies werken in alle lagen van je bewustzijn en geven vaak veel verlichting. 

 

QHHT is een quantum hypnose ontwikkeld door Dolores Cannon waar je in diepe trans vorige levens, andere dimensies en je hoger zelf raadpleegt voor inzichten, antwoorden en heling. 

En voel je dat je echt toe bent aan een volledig nieuwe leefstijl, een upgrade van je bewustzijn en een heldere visie op je missie dan is het Lichter Leven Traject waar jij het meeste baat bij hebt.

 

 

 

Maike van der Zwart –  Energiemanager. Alles is energie!
Programmeer je onderbewuste en krijg regie over je eigen energie en trillingen voor een gelukkig, vervuld leven in een duurzame wereld. 

06-20113431

Praktijkruimte: Goudlaan 29, Den Haag

Onderdeel van Bewegen aan Zee BV

Diensten

 

 QHHT

Coaching

Retraites

 

Wveen.com - William van veen