Quantum hypnose

lessen uit vorige levens en antwoorden van het hoger bewustzijn.

QHHT®, Quantum Healing Hypnosis Technique, is een vorm van Hypnose ontwikkeld door Dolores Cannon waarin je terug gaat naar een vorig levens (reïncarnatie) of momenten in dit leven(regressie) welke belangrijke informatie bevatten voor jou waarin je antwoorden kunt krijgen over levensvragen. Daarnaast is het contact met het ‘Subconscious’ (je hoger zelf of onderbewuste),  en de Healing tijdens de sessie kenmerkend voor deze bijzondere therapie.
QCHT, Quantum Connection Hypnosis Technique, is een afgeleide vorm van QCHT ontwikkeld door Roy Martina. Door middel van Quantum Hypnose leg jij contact met de versie van jou die alles wat je wilt bereiken, al bereikt heeft. Je downloadt als het ware de toekomstige versie van jezelf die je graag wilt zijn en manifesteert zo jouw ideale leven. We vinden antwoorden op vragen over  je levensdoel, gezondheid, lessen etc. en we vragen om healing indien dit gewenst is. Vaak leidt dit tot het oplossen van vele lichamelijke klachten.

Wat is QHHT?

Quantum Healing Hypnose Therapie, of QHHT, is een methode ontwikkeld  door de bekende hypnotherapeut Dolores Cannon die gedurende bijna 50 jaar jaar duizenden mensen heeft geholpen om hun problemen en ziektes te begrijpen en te helen. Dolores schreef maar liefst 19 boeken over hedendaagse interessante onderwerpen waaronder een aantal over haar ervaringen met klanten tijdens de QHHT sessies.

“Het is een diepe hypnose regressie reis van je bewustzijn die je helpt door middel van het loslaten van oude pijn en ballast . Door  contact te maken met je Hoger Zelf kun je inzichten verschaffen en jezelf healen”.

“QHHT is een diepe hypnose regressie reis van je bewustzijn die je helpt door middel van het loslaten van oude pijn en ballast . Door  contact te maken met je Hoger Zelf kun je inzichten verschaffen en jezelf healen”.

Hoe verloopt een QHHT sessie:

De sessie duurt ongeveer 3 uur bestaande uit het intakegesprek, de hypnose zelf en een kort nagesprek.

Voorafgaand aan de sessie stuur je mij je lijst met vragen en belangrijke informatie over jezelf die mij zal helpen de juiste vragen te kunnen stellen tijdens de hypnose. Denk aan ingrijpende gebeurtenissen, belangrijke personen, terugkerende patronen, etc.

We starten dan met een intakegesprek zodat ik zoveel mogelijk informatie kan verzamelen om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Hoe meer informatie ik heb, hoe beter ik kan doorvragen.

Op een prettige en veilige manier ga je vervolgens met behulp van visualisatie in trance, waarna de sessie begint.

Je communiceert met je onderbewuste er ervaart  inzichten uit je vorige levens, communiceert met het onderbewuste en ontvangt healing en antwoorden op je vragen.

Voorbereiding op de QHHT sessie

Maak een lijstje met zo’n 15 vragen over je gezondheid,  lichaam, persoonlijke vragen en levensvragen.

Neem ze op papier (uitgeprint) mee naar de sessie, want hier gaan we mee werken. 

 • Hoe komt het dat ik last heb van ….. ?
 • Wat ligt er ten grondslag aan ….?
 • Wat is mijn levensdoel?
 • Wat maakt dat de relatie met ….nu zo …..is?
 • Wat maakt dat ik steeds niet de juiste baan vindt?
 • Wat maakt dat ik altijd zo weinig energie heb?
 • Wat maakt dat ik me hier niet thuis voel?

Voor wie is  QHHT geschikt?

 • Voor iedereen die blijvend en diepgaand los wil laten wat je in de weg zit.
 • Als je (weer) jezelf wilt worden.
 • als je behoefte hebt aan inzichten.
 • Als je op zoek bent naar healing van mentale en/of fysieke klachten.
 • als je minimaal 16 jaar bent.
 • als je zwanger bent en nieuwsgierig bent naar het nieuwe mensje.

Hoe groot je verandering is hangt af van je bereidheid en betrokkenheid. 

QHHT is niets voor jou in de volgende gevallen: 

 • bij  ernstige depressie, alzheimer, bipolaire stoornis, borderline,psychose, schizofrenie, labiele persoonlijkheid
 • ernstige verslavingsproblemen
 • bij gebruik van gevoels-onderdrukkende medicatie.

Neem contact met me op als je meer wilt weten.

 De opbrengsten van je QHHT sessie:

De sessie is intens.. Er kan een heleboel shiften in je mentale en fysieke toestand.

Na de sessie drinken we nog wat en spreken we de sessie na, zodat je gegrond en alert bent als je vertrekt.

Houd er rekening mee, dat de directe nawerking van je sessie nog zeker een dag of drie kan duren. Je kunt meer dromen, meer of minder energie hebben, ervaren dat je systeem aan het opschonen is en dat je nog meer inzichten krijgt. De verdere nawerking neemt zeker enkele weken in beslag.

NIET ONLINE

Een QHHT sessie is altijd een live sessie.  Dit om jouw veiligheid te waarborgen, en een diepe trans beter te kunnen bewerkstelligen. En je moet er natuurlijk niet aan denken dat de internet verbinding wegvalt als jij in trance bent…

-review- 
Een paar weken geleden vertrok ik met gezonde spanning naar Maike om een QHHT sessie te mogen ontvangen. Bij binnenkomst zorgde ze er direct voor dat ik me op mijn gemak voelde. Het was een hele bijzondere sessie. Gedurende 2,5 -3 uur werd ik in mijn eigen leven onder gedompeld, waarbij Maike met een open houding mijn hele verhaal aanhoorde en soms ook een mooie spiegel voorhield tijdens het eerste deel van de sessie. Tijdens de hypnose, het tweede deel van de sessie, is de stem van Maike erg prettig om naar te luisteren. Ze zorgt echt voor een veilige plek om in hypnose te gaan. Na de hypnose zorgde ze er voor dat ik echt nog even goed terug kon komen zodat ik weer helder naar huis kon rijden. Toen ik thuis was heb ik de sessie nog eens terug geluisterd, en de eerste dagen na de sessie merkte ik telkens weer meer subtiele veranderingen. De boodschappen die ik mee gekregen heb, blijven me bij. Iedere dag denk ik nog wel een keer aan de sessie. Ik vond het een hele bijzondere sessie en kan het je zeker aanraden mocht je nog een twijfel hebben. Zeker ook de begeleiding  is super.

Wveen.com - William van veen