90944026_1534618526695831_1428754504903294976_n

Oerkracht

Jouw Oerkracht zit in jou.

MaikedeZwart030320_054_amyjudy's

kracht

Jouw geschenk leren gebruiken

Oerkracht is jouw oorspronkelijke, natuurlijke kracht.

Oerkracht is de basisenergie waaruit alles ontstaat.

Het universum leeft en het heeft een collectief bewustzijn. Dit energetisch archief staat bekend als de Akasha kronieken en bevat informatie over jouw ziel en levensreis – en die van alle andere levende wezens op aarde.

Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen om grote en kleine vragen beantwoord te krijgen: Hoe kan ik het verleden eindelijk naast me neerleggen? Wat is mijn levensdoel? Waarvoor ben ik hier op aarde?

Als je je aandacht naar binnen richt, focust en je intentie zet, dan wekt dat voldoende energie op om de oerkracht te activeren.

Daardoor kun je met betrekkelijk kleine beginenergie (concentratie), resultaten van lange duur en  grote intensiteit bereiken.

 

Wanneer je leert te werken met je eigen bewustzijn,  jouw denken en gevoelens, dan kun je jouw gewenste werkelijkheid creëren met hulp van de oerkracht, het collectieve bewustzijn.

Door  meditatie, leefstijl, voeding, PSYCH-K of andere technieken kun je je trillingen laten stijgen, je energie verhogen en het patroon van je eigen programmeringen doorbreken van beperkend naar ondersteunend.

Daarmee kun je anderen en jezelf helen en het collectieve bewustzijn naar een hoger niveau tillen. Door vrede in jezelf te vinden zal er vrede en paradijs op aarde ontstaan. 

Doordat we gezamenlijk onze trillingen verhogen, stijgt de aardfrequentie en gaan we van 3D naar 5D, waarmee we toegang krijgen tot onze superkrachten van telepathie, energetische heling, tijdreizen etc.

 

Leer in je oerkracht te komen

17 online lessen vol tools om in je oerkracht te komen. Geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar (en uiteraard hun ouders, opvoeders, coaches, etc.)

We zijn spirituele wezens en kunnen leren intappen op onze oerkracht o.a. door te mediteren. In dit gedicht kun je elke dag je oerkracht oproepen. Inclusief geluidsfragment. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

BESCHIKBAAR VANAF EIND JULI

Oplossen en neutraliseren van je eigen belemmeringen, om zo een liefdevolle ouder/verzorger te kunnen zijn voor je kind. Daarnaast leer je hoe je de emoties en gevoelens van je kinderen kunt begrijpen,  herkennen, erkennen en reguleren waar nodig. De relatie met je kind zal zienderogen verbeteren. 

Bewuste brein

Onbewuste brein