Oerkracht is jouw oorspronkelijke, natuurlijke kracht.

Oerkracht is de basisenergie waaruit alles ontstaat.

Het universum leeft en het heeft een collectief bewustzijn. Dit energetisch archief staat bekend als de Akasha kronieken en bevat informatie over jouw ziel en levensreis – en die van alle andere levende wezens op aarde.

Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen om grote en kleine vragen beantwoord te krijgen: Hoe kan ik het verleden eindelijk naast me neerleggen? Wat is mijn levensdoel? Waarvoor ben ik hier op aarde?

Als je je aandacht naar binnen richt, focust en je intentie zet, dan wekt dat voldoende energie op om de oerkracht te activeren.

Daardoor kun je met betrekkelijk kleine beginenergie (concentratie), resultaten van lange duur en  grote intensiteit bereiken.

Wanneer je leert te werken met je eigen bewustzijn,  jouw denken en gevoelens, dan kun je jouw gewenste werkelijkheid creëren met hulp van de oerkracht, het collectieve bewustzijn.

Door  meditatie, leefstijl, voeding, PSYCH-K of andere technieken kun je je trillingen laten stijgen, je energie verhogen en het patroon van je eigen programmeringen doorbreken van beperkend naar ondersteunend.

Daarmee kun je anderen en jezelf helen en het collectieve bewustzijn naar een hoger niveau tillen. Door vrede in jezelf te vinden zal er vrede en paradijs op aarde ontstaan. 

Doordat we gezamenlijk onze trillingen verhogen, stijgt de aardfrequentie en gaan we van 3D naar 5D, waarmee we toegang krijgen tot onze superkrachten van telepathie, energetische heling, tijdreizen etc.

Leer in je oerkracht te komen

21 delige serie van korte instructie filmpjes om kinderen te leren in hun oerkracht te komen en/of blijven. Meditaties, tool, tips en instructie.

Bewuste brein

N

Heeft wilskracht, kun je trainen

N

Kan doelen stellen evalueren

N

Korte termijn geheugen

N

Wil nieuwe dingen proberen

N

Abstract. Maakt plannen

N

Ervaart verleden en toekomst

N

5 % kracht

N

Je rechterbrein: spontaan, creatief, beelden, geheel, emoties

Onbewuste brein

N

Automatische brein, altijd actief, behoeft geen training, is altijd ongelimiteerd.

N

Wil het bekende, veilige

N

Letterlijk via de zintuigen

N

Lange termijn geheugen

N

Slaat alle gewoontes, ervaringen en waarden en overtuigingen op

N

Ervaart alleen het NU. Dus visualiseer dat je het al hebt/bent

N

Zeer grote verwerkingscapaciteit (4 miljard bits per seconde

N

95% kracht

Wveen.com - William van veen