MatriXmethode

coaching

MatriXmethode

coaching

De MatriXmethode is een snelle en krachtige gesprekstechniek. Het is een manier van vragen stellen waarmee je leert om zelf de oplossing voor je probleem te vinden.

Als je je belemmerende strategieën vervangt door  ondersteunende, die je zelf bedenkt en daardoor naadloos bij jou passen, lost het probleem vanzelf op. Voor altijd.

Je reset je stress-systeem. Je geeft aan welke gedachten, gevoelens, plaatjes en geluiden jouw bezig houden op een negatieve manier. Door het nauwkeurig stellen van vragen, een optimale focus en de kracht van jouw fantasie ruim je alle nare belevingen op en voel je je als het ware gereset.  Hierdoor krijg je meer rust en overzicht.

Omdat de oorzaken van de stress, pijn, blokkade of angst zijn aangepakt kun je echt opruimen en loslaten.

Meer info https://matrixmethode.nl/

Een MatriXsessie duurt meestal 60 minuten, soms kan het korter zijn door de intensiteit. 

Gesprekstechniek

MatriXmethode

Je kunt in het leven een heleboel hebben, maar soms wordt het je te veel. Je nare belevingen gaan je belemmeren. En daar wil je vanaf.

Heb je last van een van de volgende dingen?

  • een vol en druk hoofd
  • piekergedachten
  • stress
  • angst gedachten
  • onverwerkte trauma’s uit je verleden
  • slaapproblemen
  • concentratieproblemen
  • leerproblemen
  • psycho-somatische klachten

Vind je het NU tijd daar voorgoed vanaf te zijn! Pak de regie over jouw hoofd en leven terug. Op weg naar rust en orde in je hoofd en geluk en vitaliteit in je leven. Je leert hoe je stap voor stap met je eigen fantasie je nare belevingen kunt neutraliseren zonder dat je de inhoud hoeft te delen.

EN HET MOOIE IS, DAT DEZE METHODE OOK HEEL GOED VIA TELEFOON OF SKYPE KAN. STUUR ME EEN MAIL EN WE MAKEN EEN TELEFONISCHE AFSPRAAK OM JOUW ANGSTEN, TRAUMA’S EN BLOKKADES OP TE LOSSEN!

Waarom hoef ik mijn verhaal niet te vertellen?

Het fijne van de MatriXmethode is dat het niet om de inhoud van het probleem gaat, maar om de strategie. Je hoeft je verhaal dus niet te vertellen. Je gaat alleen bezig met het onderzoeken en vervangen van de strategie. Je pakt het probleem dus bij de wortel aan en daardoor is het effect blijvend. Met de nieuwe, veel efficiëntere strategie, voorkom je bovendien eventuele toekomstige problemen.

Daarnaast maak je ook nieuwe hersenpaden. Je hersenen zijn lui en plastisch. Je kunt dus ook je herinneringen veranderen. Als je een negatieve emotie opruimt en bij datzelfde feit een positieve emotie opnieuw opslaat dan wordt het feit anders onthouden. Het is bijna ongeloofwaardig hoe snel soms de ervaring kan worden geneutraliseerd.

Hoe werkt de MatriXmethode?

Een MatriXcoach maakt helder wat er in jouw hoofd afspeelt en welke overtuigingen jou aansturen. Door de juiste vragen te stellen, wordt duidelijk hoe jij informatie opslaat en verwerkt en welke strategie jij onbewust gebruikt in het dagelijks leven. Deze strategie is de boosdoener van mentale problemen. Als je deze belemmerende strategie vervangt door een betere, eentje die je zelf bedenkt en daardoor naadloos bij jou past, lost het probleem vanzelf op. Voor altijd.

zonder inhoud te delen

Veilig je hoofd opruimen

Wveen.com - William van veen