Ouders: mijnsterkekind

dimitri-houtteman-2P6Q7_uiDr0-unsplash

Ouders

Mijn Sterke Kind

c7084a22-a785-418a-bc18-e026b159a9ff (1)

NU IVM CORONA
ONLINE DAGTRAININGEN


NU ivm corona ONLINE dagtraining

Ouders

Mijn Sterke Kind

Vanaf het moment dat je kind op de wereld komt weet je dat dit je meest kostbare bezit is. Er is niets op de wereld dat belangrijker is dan het geluk van jouw kind. Je doet er alles aan het zo gezond en gelukkig mogelijk te laten opgroeien. Toch komen er momenten dat je voelt dat je even niet meer weet wat nu het beste is om te doen. 

Bijvoorbeeld als je krijsende kleuter het huis terroriseert of je puberende puber niet meer achter zijn beeldscherm is weg te krijgen.

Je verliest je geduld en gaat schreeuwen en ruzie maken, terwijl je eigenlijk het liefst liefdevol je kind wil leren zo gezond en gelukkig mogelijk te worden. Opvoeden is elke dag anders. 

Alles wat ik wil is dat mijn kind gelukkig wordt…


dagtraining

Oudertrainingen zijn vaak gericht op het omgaan met gedragsproblemen van het kind. Echter; een gezin is een systeem. Kinderen spiegelen veelel het (onbewuste) gedrag van hun ouders. 

Onverwerkte emoties en mentale blokkades van ouders, worden feilloos door kinderen overgenomen. 

Deze oudertraining is niet gericht op het probleemgedrag van uw kind, maar op het oplossen en neutraliseren van uw eigen belemmeringen, om zo een liefdevolle ouder/verzorger te kunnen zijn voor je kind. Daarnaast leert u hoe u de emoties en gevoelens van uw kinderen kunt begrijpen,  herkennen, erkennen en reguleren waar nodig. U zult na deze cursus zelf veel beter in uw vel zitten en de relatie met uw kind zal zienderogen verbeteren. Tijd om oude pijnen voorgoed te doorbreken en je kind echte emotionele vrijheid te gunnen en geven.

 

Van jou als ouder wordt verwacht dat je je kind leert hoe het hoort te reageren in elke situatie; al heb je zelf soms ook geen flauw idee…

Maike

Voordelen van een online-training

 • Vanuit je eigen huis, in je eigen tijd & tempo
 • in de veiligheid van je eigen omgeving.
 • Alleen of samen met je partner te volgen.
 • niet alleen inzichten om een betere ouder te zijn, maar ook tools om zelf  lekkerder in je vel te zitten.
 • leer praktische tools om blokkades op te lossen.


NU ivm corona ONLINE dagtraining

Resultaten

 • Meer zelfvertrouwen als persoon en als ouder
 • Meer begrip voor jezelf en je kind
 • Je kind voelt zich gezien, gehoord, erkend
 • Een betere band met je kind
 • Meer liefde, rust, begrip en ontspanning in huis
 • Rust in situaties waar voorheen de boel ontplofte.

Herken je jezelf in één van de volgende stellingen

 • Voel je je onzeker in het ouderschap?
 • Gaat je kind over grenzen heen?
 • Verlies jij soms je geduld en schreeuw je terug?
 • Voel je je soms doodmoe van het opvoeden?
 • Heb je steeds dezelfde discussies?
 • Beland je regelmatig in een machtsstrijd met je kind?
 • Mis je liefdevol contact met je kind?
 • Wil je leren hoe je rustig en liefdevol met je kind kunt communiceren?

Lees dan vooral verder.

Online Oudertraining

In de online training MIJNSTERKEKIND leer je niet alleen hoe je je kinderen ondersteunt bij de ontwikkeling naar hun beste zelf, je leert ook hoe je zelf de beste versie van jezelf wordt. Met praktische oefeningen, tips en tools kun je je oude pijnen, overtuigingen en blokkades oplossen en ontwikkel je nieuwe gewoonten die jouw eigen welbevinden vergroten en je kind helpen datzelfde te doen. Ontdek wat je triggert, hoe je dat oplost, hoe je je kind helpt zijn triggers op te lossen en hoe je samen liefdevol kunt communiceren. Leer grenzen stellen, gevoelens herkennen en erkennen en tools om deze aan te pakken en op te lossen.

Je wordt getest door je kind

Als jij moe bent, twijfelt of iets anders aan je hoofd hebt, dan voelt je kind dat direct. Kinderen zijn perfecte spiegels. Ze geven je direct terug wat jij hen geeft. Heel leuk soms, maar vaak ook heel confronterend. Want luisteren, ho maar.

Gedrag is een reactie op de omgeving

Maar waarom zoekt je kind die grenzen op? Gedrag is een reactie op de omgeving. Je kind ziet, hoort of voelt iets aan jou, of in zichzelf waar het op reageert. Dit doet hij vanuit zijn innerlijke overtuigingen en systemen. Maar ook jij als ouder ziet, hoort en voelt iets aan je kind, of in jezelf en reageert daarop vanuit jouw innerlijke overtuigingen en systemen.

Het goede voorbeeld geven

Jij bent de volwassene en hebt uiteraard het goede voorbeeld te geven. Je bent dé persoon in het leven van je kind die het kan helpen gelukkig te worden door zich te ontwikkelen op alle vlakken. En juist de emotionele en mentale vaardigheden hebben we vroeger nooit op school geleerd. Toch wordt van jou als ouder verwacht dat je je kind leert hoe het hoort te reageren in elke situatie; al heb je zelf soms ook geen flauw idee…

 


NU ivm corona ONLINE dagtraining

Eerst voor jóu

Daarom is deze oudercursus in de eerste plaats een training voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Welke overtuigingen en blokkades staan jou nog in de weg? Belemmeren jou nog om liefdevol en vol vertrouwen te reageren in elke situatie? Dat ga je eerst ontdekken en oplossen. Vervolgens krijg je tools om te leren hoe je dit kunt toepassen in interactie met je kind. Hoe je liefdevol grenzen stelt, zonder geschreeuw, discussies en slaande deuren.

Waarom een ouder cursus?

Vanuit mijn expertise als ouder, opvoeder, bewegingsagoog, coach en trainer heb ik de afgelopen 20 jaar veel ouders, kinderen en onderwijsprofessionals geholpen bij het opruimen van emotionele blokkades en belemmerende overtuigingen en het stellen van liefdevolle grenzen. 

Om nog veel meer ouders en kinderen te kunnen helpen, heb ik mijn kennis, kunde en ervaringen in een unieke online-training samen gebracht. Ben je heel autoritair of juist heel toegeeflijk, of alles daar tussen in? Deze cursus is geschikt voor elke ouder.

Ik help je eerst je krachtige authentieke zelf te vinden en je blokkades op te lossen. Vervolgens zul je merken dat je in contact met je kind hele andere, veel rustigere emoties hebt.

Ten slotte leer ik je dan een aantal praktische tools waarmee je je kind liefdevol leert grenzen te stellen en zal de sfeer in huis nog nooit zo gezellig zijn geweest.

Door de persoonlijke groei zul je ook verschil gaan merken in andere relaties en op je werk.


NU ivm corona ONLINE dagtraining

Wveen.com - William van veen