Mijn missie

Crowd of fans

Missie

Quantumdenken als motor voor een vitale planeet

Direct boeken

Samen schijnen we harder en bereiken we meer

Volg de movement


Volg op instagram


Kinderen in hun oerkracht

Een virusvrij brein

Ons reptielenbrein reageert vanuit het onbewuste volledig automatisch op de omgeving. De reactie op gevaar is een activatie van het stress systeem. Onze natuurlijke omgeving is echter zo drastisch veranderd de afgelopen eeuwen dat we de hele dag worden bloot gesteld aan “onveilige” situaties. Ons onbewuste brein kan realiteit en fantasie niet van elkaar onderscheiden en reageert dus permanent op de ‘gevaren’ uit de omgeving.  We weten niet meer hoe we moeten ontspannen. Zo raken we besmet met steeds meer virussen; Een virusvrij brein is je hersenen terugbrengen in de staat waarin het was toen we werden geboren, onze oerkracht.

Missie

Middel 4rondjes

Op bewust niveau kun je dus je brein beïnvloeden. Trainingen in groeimindset vanuit de NLP en positieve psychologie, tools om je hoofd op te ruimen, dankbaarheid ervaren etc zijn mogelijkheden om je bewuste brein te trainen. Maar we kunnen met het brein nog zoveel meer.

We kunnen met onze gedachten onze eigen werkelijkheid creëren- Bruce Lipton, de biologie van de overtuiging


Facebook-f


Linkedin


Instagram


Envelope

IF YOU BELIEVE YOU CAN OR YOU BELIEVE YOU CANNOT, YOU ARE ALWAYS RIGHT Meer wetenTrainingTraining alpha staatLeer meer

Kinderen in hun oerkracht

Quantumontwaker

De wetenschap heeft inmiddels bewezen wat vele visionairen als Einstein, Da Vinci en Tesla al vertelden en intuïtief wisten. Alles is energie en is verbonden en dus beïnvloedt alles elkaar dwars door tijd en plaats heen (superpositie en telepathie). Met ons onderbewustzijn kunnen we de allesomvattende energie beïnvloeden en zo onze omgeving creëren. Ik ben Quantumontwaker en ik kom jullie wakker schudden want we hebben geen tijd te verliezen. Wij hebben de planeet nodig. We lenen hem van onze kinderen. Om straks voor hen nog een wereld te hebben zullen we nu moeten ontwaken om samen met behulp van Quantumdenken een duurzame, vitale planeet te creëren.

Wveen.com - William van veen