Alles is energie – de frequenties uitgelegd

Alles in het universum resoneert op een bepaald trillingsniveau. Onze gezondheid begint in onze cellen. Een gezonde celspanning is -70 mV. Als de celspanning daalt kunnen pijn, ontstekingen en ziektes zich manifesteren. 

Het goede nieuws is dat we zélf ook invloed hebben op onze frequenties. Met behulp van een positieve mindset en een vitale leefstijl verhogen we onze frequenties.

Hoe dan?

Eet gevarieerde, biologische, natuurlijke voeding.
Beweeg minimaal 30 minuten per dag in de buitenlucht.
Ruim emotionele blokkades op.
Ruim beperkende overtuigingen en angsten op.
Leef vanuit je hart. Vol vertrouwen en liefde.
Mediteer dagelijks.
Denk positief.

“Jij bent de Quantumregisseur van je eigen leven.”

Maike van der Zwart

Alles is energie en beïnvloedt elkaar

Het wordt tijd dat we ontwaken. Schaarstedenken heeft ons al generaties lang in de competitie en stress-stand gezet. Hele samenlevingen sneuvelen momenteel aan angst, stress, burn-outs en allerlei lichamelijke klachten als gevolg daarvan. Corona is hier een mooi voorbeeld van.

Boek een inspirerende lezing over quantumdenken, overvloed, liefde, vertrouwen en een vitale wereld. Het kan! En jij bent de schakel om dit te bereiken, als ouder, als leerkracht, als schoolleider, als mens. Na deze lezing voel je echt dat jij de sleutel bent naar een hoopvolle toekomst vol succes, welzijn, welvaart, geluk en liefde. Alles is energie en jij kunt die energie positief beïnvloeden met je gedachten… 

“IF YOU BELIEVE YOU CAN OR YOU BELIEVE YOU CANNOT, YOU ARE ALWAYS RIGHT’

Henry Ford

het denken verandert

Quantumontwaker

Ik ben Quantumontwaker en mijn missie is de wereld wakker te schudden want we hebben geen tijd te verliezen. Wij hebben de planeet nodig. We lenen hem van onze kinderen. Om straks voor hen nog een wereld te hebben zullen we nu moeten ontwaken om samen met behulp van Quantumdenken een duurzame, vitale planeet te creëren. De wetenschap heeft inmiddels bewezen wat vele visionairen als Einstein, Da Vinci en Tesla al vertelden en intuïtief wisten. Alles is energie en is verbonden en dus beïnvloedt alles elkaar dwars door tijd en plaats heen (superpositie en telepathie). Met ons onderbewustzijn kunnen we de allesomvattende energie beïnvloeden en zo onze omgeving creëren.

Wveen.com - William van veen