PSYCH-K® VOOR KINDEREN (EN OUDERS)

VOOR HET EERST KOMT PSYCH-K® MET EEN OPLEIDING SPECIAAL VOOR KINDEREN (EN OUDERS)

Als ouder gun jij je kinderen boven alles een gelukkig leven. Geluk start bij je eigen overtuigingen; Hoe zie jij de werkelijkheid? Hoe denk je over jezelf? Dit ligt voor een deel vast in je DNA, en wordt voor een groot deel bepaald in de eerste 6 jaren van je leven, door het spiegelen van de belangrijkste mensen uit je omgeving.

Helaas heb jij als ouder ook allerlei overtuigingen in je onderbewuste die je negatief beïnvloeden, en dat nemen je kinderen onbewust ook van je over. Wil jij deze negatieve patronen doorbreken?

 

Slechts 5 % van je bewustzijn is echt bewust, een klein ijverig kolibrietje. 95 % van de tijd functioneer je op je volledige automatische processen, je onderbewuste olifant. Vandaar dat positieve mindset maar beperkt bijdraagt en geluk en veel energie en wilskracht vergt. Zo’n klein kolibrietje kan die grote olifant nooit temmen.

Echter, je kunt wel leren je overtuigingen te veranderen op onderbewust niveau.

https://youtu.be/v_DO92F9mYc

Met PSYCH-K® leer je communiceren met je onderbewuste en verandert je leven vrijwel moeiteloos in de door jou gewenste richting. Je kunt de negatieve programmeringen veranderen in positieve overtuigingen die je automatisch integreert in je gedrag.

Een diepgewortelde beperkende overtuiging “Ik ben slecht in ….” kun je in korte tijd transformeren in “ik ben goed in…”. Het proces zet je potentieel weer recht. Stress wordt met dezelfde processen aangepakt. Diepgewortelde angsten en trauma’s zijn eenvoudig aan te pakken met PSYCH-K®.

Als jouw werkelijkheid je niet bevalt, dan is het aan jou om dit te veranderen. Jij bent een voorbeeld voor je kinderen maar wenst ook ten diepste dat je kinderen dit zelf leren. PSYCH-K® bevordert jouw eigen autonomie. Jij kiest welke overtuigingen je wilt aanpakken en als je de workshop doet kan je deze ook nog zelf transformeren en ben je niet meer afhankelijk van iemand die je daarin begeleidt. Een tool waar jij en je kinderen een leven lang profijt van hebben.

PSYCH-K® behoort tot de energetische tak van de psychologie. Door de kwaliteiten van de linker- en rechterhersenhelft in balans te brengen met behulp van balansen kun je oude belemmerende systemen vervangen voor nieuwe ondersteunende overtuigingen.

In een 3 daagse basisworkshop PSYCH-K® leer jij hoe je dit kunt toepassen en meteen aansluitend leert jouw kind hoe het dit kan toepassen. Om het leerresultaat optimaal te maken kiezen we ervoor kinderen en ouders niet binnen dezelfde workshops te plaatsen. Kinderen leren op een andere manier en kunnen met leeftijdsgenoten tot beter resultaat komen.

Jullie leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Moeiteloos ruim je jarenlange negatieve overtuigingen, angsten en blokkades op en profiteer je van een olifant die automatisch meewerkt naar meer geluk, succes en gezondheid in je leven. Gun jij je kind(eren) en jezelf een effectieve tool voor een gelukkig leven dan is dit een investering waar je nooit spijt van krijgt.

 

Data:    

14-16 augustus 2020 – Locatie nader te bepalen (ouders)

21-23 augustus 2020 – Rotterdam Djoj (ouders)

24-26 augustus 2020 – Locatie nader te bepalen (kinderen) groep 8-14 personen*

geschikt voor kinderen tussen 9 en 14 jaar.

Kosten: 670 € per persoon ( 5 % korting bij 2e ouder of 2e kind.)

Wveen.com - William van veen