Het is de bedoeling dat we stralen als kinderen. Door onvoorwaardelijk van jezelf te houden en al je trauma’s en angsten los te laten stap je terug in de grootsheid van je essentie. 

Momenteel volg ik de opleiding bij de Bridgeman Academy tot Transformatief Coach. 

In het traject starten we met een uitgebreide intake van zo’n 2 uur waarin we je hulpvraag uitdiepen en helder in beeld brengen. Er zal energetisch al van alles aangeraakt worden, zodat helingsprocessen al gelijk in gang kunnen worden gezet. De investering in jezelf is 144 euro (ex btw)

 

 

Als je na de intake besluit een traject te gaan volgen gaan we dat geheel op jou afstemmen; we zullen werken met trance, EFT, de Altazar Rossiter Methode, en ook met QHHT, Psych-K en de MatriXmethode. 

De nadruk ligt op je persoonlijke ontwikkeling en jouw proces. We werken op alle lagen persoonlijk, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Transformatie vindt plaats binnen in jou.  We gaan werken aan patronen, conditioneringen, overtuigingen en transformeren dat wat je niet meer dient.

Het maatwerktraject bestaat uit gemiddeld 3, 5 of 10 sessies. We doen eerst een intake. Een sessie duurt 2 tot 2,5 uur en kost 144 euro ex btw.

 

Wveen.com - William van veen