Healy herstelt je natuurlijke balans

jouw persoonlijke frequentie therapeut

verhoog je frequenties

ondersteun je vitaliteit

Healy is jouw persoonlijke frequentie apparaatje wat de energie in je lichaam kan meten en reguleren.

Het constateert disbalans en corrigeert tot de natuurlijke balans is hersteld. 

Healy is het meest effectieve apparaatje om je immuunsysteem te versterken en  kan je lichaam ontgiften en alle energetische kanalen balanceren.

Omdat het je altijd eerst doormeet, kan het je nooit de verkeerde frequenties geven. Het kan je nooit schaden.

In deze tijd, maar ook in de toekomst is dit wellicht de beste investering die je ooit in jezelf (en je gezin) hebt gedaan.

Zowel mentale als fysieke klachten kunnen met de healy worden opgelost, met soms direct, maar vaak al na drie behandelingen sterk resultaat. 

Daarnaast is Healy een revolutionair, snel groeiend bedrijf wat werkt met social selling. Je kunt dus mensen helpen gezonder en vitaler te worden en daar ook nog een centje mee bijverdienen.  

Elke woensdag

19.30 Zoom:

Healy + Q & A

stel je vragen

N

de voordelen van Healy

N

informatie over alle producten

N

voordelen member worden van Healy QUANTUM VISION

We hebben ongeveer 70 biljoen cellen in ons lichaam. De celspanning bepaalt de gezondheid van de cellen, en dus ook van jou!

De ideale spanning van een cel is -70 mV. Als de spanning daalt, daalt je weerstand en ben je vatbaar voor aandoeningen. Vanaf -40 mV kan er sprake zijn van pijn en ontstekingen en bij -15 mV kan een cel muteren tot tumorcel.

Healy helpt jou de celspanning te herstellen en zo je weerstand en frequenties te verhogen. 

Maar ook positieve gedachten hebben een hoge frequentie, net als gezonde voeding, beweging, klassieke muziek, de natuur etc.

Bij lage frequenties denk je vaak negatief, eet je ongezond, heb je veel klachten zowel mentaal als fysiek en ben je vatbaar voor ziekten en verslavingen. 

Healy is een gecertificeerde wearable, die helpt bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en welbevinden en bij het oplossen van blokkades in geval van verstoorde frequenties. 

Hij helpt jou om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen. Healy ondersteunt in stressvolle situaties overdag, om je te helpen bij het herstellen en om rust te vinden in de avond.

NB: Healy is verkrijgbaar via social selling. Als je er één bestelt word je member en kun je er zelf ook nog een zakcentje aan verdienen (Elke Healy die jij verkoopt levert minimaal 30 % commissie op. In deze tijden geen slecht idee. Het is een snel groeiend bedrijf met enorme potentie. 

Gun het jezelf en je naasten om nu in te stappen en te profiteren van gezamenlijke groei op elk vlak in je leven. 

We helpen je graag om member te worden en je ook in de toekomst te ondersteunen in onze “QUANTUM VISION” groep. Support met gebruikersgemak, tips en informatie over de producten en de multidiverse toepassingen van Healy?

Ben jij klaar om je vitaliteit in eigen hand te nemen? 

Programma’s

Healy is een klasse IIA medisch goedgekeurd hulpmiddel voor pijnbestrijding bij migraine, fibromyalgie en skeletpijn en voor ondersteuning bij depressie, angsten en daaraan gerelateerde slaapproblemen.

Andere programma’s waarmee Healy je gezondheid ondersteunt zijn bijvoorbeeld:

 • leren (concentratie, geheugen,
 • examenstress)
 • fitness (spierherstel, kracht, gewicht,
 • uithoudingsvermogen)
 • beroep/slaap (mentale balans,
 • positieve gedachten,diepe slaap)
 • mentaal evenwicht (innerlijke kracht,
 • zelfvertrouwen, tevredenheid)
 • beauty (huid, haren, veroudering,
 • wondgenezing, acne, littekens)
 • meridianen (energetische regulatie van de organen)
 • bio-energetische balans
 • chakra’s
 • en nog veel meer
healy programma overzicht
Wveen.com - William van veen