Frequentie therapie met healy

Healy is een gecertificeerd draagbaar apparaatje, dat gebruik maakt van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van je lichaam. Hij helpt bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en algemene welbevinden en bij het oplossen van blokkades in geval van verstoorde frequenties. 

Een gezond lichaam en een gezonde geest betekenen levenskwaliteit. Daarom biedt Healy jou toepassingen om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen. Het apparaat is ontworpen om je te ondersteunen in stressvolle situaties overdag, om je te helpen bij het herstellen en om rust te vinden in de avond.

De healy heeft systeemprogramma’s, die je met behulp van stroomstootjes via electroden kunt gebruiken en resonance programma’s die direct in je quantumveld de trillingen vibreert, dus zonder draadjes.
Alles in het universum resoneert op een eigen trillingsniveau. De hartfrequentie van moeder Aarde, ook wel de Schumann resonantie genoemd, heeft een basisfrequentie van 7,83 Hz. Alles wat leeft stemt zich hierop af. Deze frequentie is behoorlijk aan het verhogen wat betekent dat we als mensheid onze frequenties collectief aan het verhogen zijn. Elke levende cel wordt hierdoor beïnvloed.

We hebben ongeveer 70 biljoen cellen in ons lichaam. Het verschil tussen spanning binnen de cel en spanning tussen de cellen, is verantwoordelijk voor een gezond celmetabolisme. De ideale spanning van een cel is -70 mV. Bij een aandoening is sprake van -50 mV. Vanaf -40 mV kan er sprake zijn van pijn en ontstekingen en bij -15 mV kan een cel muteren tot tumorcel.

Het goede nieuws is dat we zélf ook invloed hebben op onze frequenties.

Hersencellen communiceren, via elektrische stroompjes. Ze hebben allemaal hun eigen trillingsintensiteit en deze drukken we uit in Herz (Hz), het aantal trillingen per seconde. In Alpha staat (8 -12 Hz) ben je ontspannen alert, zoals tijdens meditatie, visualisatie, tussen slaap en wakker.

Alles is energie – de frequenties uitgelegd

Met Healy kun je holistisch helen.

 

De quantumsensor leest precies uit wat jouw lijf

 

op dit moment het hardst nodig heeft

 

en trilt de juiste frequenties

 

 

in jouw energieveld.

De programma’s

Via de app kun je in de healy cloud. Er bestaan 144.000 frequenties, meer dan 120 programma’s, een digitale nutrition app en een healy horloge. Het horloge kan zelfs ECG’s maken en trackt je volledige leefstijl en geeft hints wat je nodig hebt qua programma’s 

In de Heal Advisor helpen specialisten je bij programma’s op maat. Ook kun je hierin zoeken op symptomen, klachten en aandoeningen om te kijken welk programma waarvoor geschikt is. 

Healy is een klasse 2A gecertificeerd medisch apparaat voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en als ondersteuning bij aandoeningen als depressie, angst en slaapstoornissen.

Ondersteunende factoren

– drink elke morgen 1 liter zuiver water
– drink in middag 0,5 liter water (30 min voor en na eten geen water drinken)
– loop 15 min op blote voeten
– sport in de buitenlucht
– eet natuurlijke evenwichtige voeding
– doe niet meer dan 3 toepassingen per dag met de healy.

Wveen.com - William van veen