Herprogrammeer je onderbewustzijn

PSYCH-K®

WAT IS PSYCH-K

“PSYCH-K is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades, die je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.”

– Rob Williams, PSYCH-K grondlegger –

PSYCH-K is een spiritueel proces met psychologische voordelen. Wij zijn spirituele wezens  die een menselijke  ervaring komen opdoen. Als wij onze belemmerende overtuigingen (EGO) kunnen omzetten in ondersteunende, vinden we vrede in onszelf, en daardoor in de ander en de wereld. 

We worden geboren met overtuigingen in ons DNA die niet van ons zijn en opgevoed met overtuigingen die ons belemmeren. Geef je brein een reset en herpak je oerkracht. Vind vrede in jezelf.

"Onze gedachten creëren onze werkelijkheid."
- Bruce Lipton

Maar daarvoor is loslaten nodig. Loslaten van de huidige systemen, van de prestatiecultuur, concurrentie en financiële drijfveren. Loskomen van ons beperkende denken, onze angsten, belemmerende overtuigingen en blokkades. Kortom: het overwinnen van ons ego. En de gemakkelijkste weg is via het onderbewuste. 

HOE WERKT PSYCH-K

PSYCH-K gebruikt spiertesten om te communiceren met de onderbewuste geest. Het gaat uit van het principe dat er elektriciteit is tussen brein en spieren. Dat is merkbaar in spierkracht: als iets “waar”, “prettig” of “ja” is, dan is er veel elektriciteit tussen brein en spier en is de test sterk. In het geval van “onwaar”, onprettig” of “nee” is er weinig elektriciteit en is de test zwak. Overigens gaat dit testen op een zachte manier en kost het weinig kracht.

Het is een unieke methode, waarin het werken met het onderbewuste en overtuigingen de belangrijkste elementen vormen. Door middel van balansen en hele-brein houdingen herprogrammeer jij je onderbewuste.

Coaching met PSYCH-K

Psychische klachten zijn een teken dat er ergens iets niet goed gaat in je lijf. Het is een uitnodiging om tot bezinning of actie te komen. Ik ga samen met jou op zoek naar overtuigingen die je klachten doen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Voor welke psychische klachten helpt het:
Vaak moe, lusteloos of passief
Overdreven piekeren of somberheid
Slaapproblemen of veel onrust
Angst, Hoofdpijn, verslaving
Prikkelbaarheid, concentratieproblemen
Het leven voelt leeg en zinloos, nergens meer zin in hebben, etc. 
 

Kosten

Een behandeling, waarbij we eerst samen onderzoeken waar jouw blokkades en belemmeringen zitten en vervolgens je onderbewuste herprogrammeren duurt tussen de 45 en 90 minuten.
 
Dit hangt mede af van de aard van de hulpvraag. Soms is het zelfs mogelijke meerdere hulpvragen in één sessie te behandelen.
Je betaalt 99 euro per uur.
Je kunt ook gebruik maken van de pakketprijzen:
2 sessies voor 177 euro (88,50) 1 maand geldig
4 sessie voor 299 euro (74,75) 2 maanden geldig
6 sessies voor 399 euro (66,50) 4 maanden geldig

If we want to prime our subconscious we can do best alpha state put the intentions. The bridge between conscious and unconscious is the strongest. There is the gate to you, as it were quantum self, your infinite potential, Open. Children are constantly in alpha from birth to about 6 years. That's why reprogramming the subconscious easy and useful in children.

Every cell in our body, our thoughts and emotions, everything consists of energy, with its own vibration frequency. Heavy emotions, such as shame, fear and anger, are low in frequency, while love, gratitude and pleasure have a much higher frequency.