MaikedeZwart030320_037_amyjudy's
Welkom! Ik help jou graag
in je oerkracht

maak hier je afspraak

April 2021
Mon Tue Wed Thu Fri
29303112
56789
1213141516
1920212223
2627282930

Je maakt je eigen realiteit…

Oerkracht

Alles is energie. We zijn spirituele wezens met een menselijke ervaring. Ons lichaam en geest is verbonden met onze ziel, vol pure liefde en overvloed; onze oerkracht. We herinneren ons dat helaas niet als we hier op aarde incarneren. 

Ik help je graag terug in je oerkracht.

In één op één sessies live of online, maar ook met groepssessies speciaal voor jongeren met Jongsterk. Op bewust niveau (met de MatriXmethode) op onderbewust niveau (met PSYCH-K) of door direct contact met je hogere bewustzijn (je oerkracht) dit kan op verschillende manieren zoals met ademhaling, meditatie, energiewerk, etc.

Daarnaast ondersteun ik al deze transformaties met de Healy, een krachtig frequentie therapie apparaatje wat je helpt al jouw energetische, mentale, fysieke en emotionele blokkades op te lossen en je natuurlijke balans te herstellen voor vrede in jezelf.

Ego

We raken op aarde verstrikt in het web van ons ego(hoofd) en vergeten daardoor waar we vandaan komen(ziel). Stress, trauma’s, angsten, blokkades; alle mentale en fysieke problemen ontstaan door programmeringen van ons ego; het is een verwijdering van onze oerkracht en kan worden hersteld door weer terug te tappen in deze oerkracht. Ik zou het fijn vinden jou daarbij te helpen, individueel of in een groepscoaching. 

 

“SNELKOOKPAN NAAR EEN LICHTER LEVEN”

Ben je er klaar voor om nu eindelijk afscheid te nemen van je angsten, trauma’s, blokkades en belemmerende overtuigingen? Dan is het niet voor niks dat je nu deze tekst aan het lezen bent.

 

Wat kun je verwachten in dit traject?

 1. online coaching sessiie met de MatriXmethode en PSYCH-K. 
 2. Healy behandelplan op maat voor 2/3 weken (naar eigen keuze)
 3. actiestappen en ondersteunende lifestyletips
 4. 2e online coaching sessie 
 5. tips voor een lichte vitale toekomst

LET OP! Het is een snel en heel transformatief proces, dus je moet er wel echt klaar voor zijn om los te laten. 

Met behulp van de MatriXmethode, PSYCH-K® en de Healy help ik je in korte trajecten om regie te nemen over je eigen leven, op bewust maar vooral ook onderbewust niveau, want daar ligt je grootste kracht.

You are not a victim of your environment, but you can create your own reality.

 

Everything is energy and influences each other. You are in charge of creating your own reality.

We leren alleen niet op school hoe we dat doen. In mijn lezingen leer ik je hoeveel er onbewust wordt beïnvloedt door je omgeving, maar ook door de overtuigingen van je voorouders.

We just don't learn how to do it at school. That's why I give lectures. I teach you how much is unconsciously influenced by your environment, but also by the beliefs of your ancestors.

I give lectures for children, education professionals, teenagers and parents to awaken the Quantum consciousness. How can you increase your vibrations, restore your connection to your higher self and step back into your primal power.

Corona eist haar tol. Gezinnen staan onder druk, docenten hebben stress. Kinderen hebben begeleiding nodig en ouders staan met de handen in het haar.

Feel welcome. I would like to help you. Especially at this time. 

Heb jij moeite het geld voor de sessies op te brengen dan sta ik open voor andere vormen van vergoeding, misschien heb jij wel een dienst waar ik wat mee kan. Bel me maar voor de mogelijkheden. Ik heb bijvoorbeeld een heerlijke massage mogen ontvangen in ruil voor een coachingsessie. 

“You make your own reality. You are not a victim of your environment, but you are it's creator. You can create your own reality with your thoughts  

Ik help je daarbij graag op weg.”

met liefde

Maike

 

Make an appointment for an online session to:

 • increase your energy which strengthens your immune system
 • resolve your fears to feel love again
 • clear your mental blocks to feel self-love and confidence again.
 • je volle hoofd weer lekker rustig te maken.
 • je triggers los te laten en echt weer te kunnen afstemmen op je hart.
 • jezelf je oerkracht te herinneren. Je bent geen slachtoffer van je omstandigheden; je bent een zelf creërend wezen. Je hebt alle dingen die in je leven plaats vinden, positief en negatief, zelf gemanifesteerd. Het is aan jou om daarvan te leren en te groeien in bewustzijn. Zo word je lichter, gelukkiger, en bewuster. Ik help je daar graag bij.

Corona presents

Ok, laat ik beginnen met te zeggen dat Corona echt een vreselijke ramp is voor de mensen die er echt ziek van zijn, aan overlijden

Read More »

OMderwijs; omdenken in het onderwijs

Omderwijs: Omdenken in het onderwijs Jarenlang is het functioneel geweest om de nadruk te leggen op cognitieve ontwikkeling in het onderwijs. Docentenopleidingen, curricula, toetsing; alles

Read More »

Gedragsverandering

Gedrag is alles wat we doen en wat we denken, datgene wat zichtbaar is van onze persoonlijkheid. Er zijn twee soorten gedrag, bewust gedrag en

Read More »

Waarom MatriXen zo goed werkt?

Hoe werkt jouw hoofd? Iedereen heeft zijn eigen unieke processen. Hoe we leren, informatie onthouden, leuke en nare herinneringen een plek geven, toekomstverwachtingen bedenken, etc. Het

Read More »