Herprogrammeer je onderbewustzijn

PSYCH-K®

WAT IS PSYCH-K

“PSYCH-K is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades, die je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.”

– Rob Williams, PSYCH-K grondlegger –

PSYCH-K is een spiritueel proces met psychologische voordelen. Wij zijn spirituele wezens  die een menselijke  ervaring komen opdoen. Als wij onze belemmerende overtuigingen (EGO) kunnen omzetten in ondersteunende, vinden we vrede in onszelf, en daardoor in de ander en de wereld. 

We worden geboren met overtuigingen in ons DNA die niet van ons zijn en opgevoed met overtuigingen die ons belemmeren. Geef je brein een reset en herpak je oerkracht. Vind vrede in jezelf.

“Onze gedachten creëren onze werkelijkheid.”

– Bruce Lipton

Maar daarvoor is loslaten nodig. Loslaten van de huidige systemen, van de prestatiecultuur, concurrentie en financiële drijfveren. Loskomen van ons beperkende denken, onze angsten, belemmerende overtuigingen en blokkades. Kortom: het overwinnen van ons ego. En de gemakkelijkste weg is via het onderbewuste. 

HOE WERKT PSYCH-K

 

PSYCH-K gebruikt spiertesten om te communiceren met de onderbewuste geest. Het gaat uit van het principe dat er elektriciteit is tussen brein en spieren. Dat is merkbaar in spierkracht: als iets “waar”, “prettig” of “ja” is, dan is er veel elektriciteit tussen brein en spier en is de test sterk. In het geval van “onwaar”, onprettig” of “nee” is er weinig elektriciteit en is de test zwak. Overigens gaat dit testen op een zachte manier en kost het weinig kracht.

Het is een unieke methode, waarin het werken met het onderbewuste en overtuigingen de belangrijkste elementen vormen. Door middel van balansen en hele-brein houdingen herprogrammeer jij je onderbewuste.

Coaching met PSYCH-K

 

Psychische klachten zijn een teken dat er ergens iets niet goed gaat in je lijf. Het is een uitnodiging om tot bezinning of actie te komen. Ik ga samen met jou op zoek naar overtuigingen die je klachten doen verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Voor welke psychische klachten helpt het:
Vaak moe, lusteloos of passief
Overdreven piekeren of somberheid
Slaapproblemen of veel onrust
Angst, Hoofdpijn, verslaving
Prikkelbaarheid, concentratieproblemen
Het leven voelt leeg en zinloos, nergens meer zin in hebben, etc.

Als we ons onderbewuste willen primen kunnen we het beste in Alpha staat de intenties zetten. Daar is de brug tussen bewust en onbewust het sterkst. Daar staat als het ware de poort naar je quantumzelf, je oneindige potentieel, open. Kinderen zijn vanaf de geboorte tot ongeveer 6 jaar voortdurend in alpha staat. Daarom is het onderbewuste herprogrammeren bij kinderen makkelijk en nuttig.

Elke cel in ons lichaam, onze gedachten en emoties, alles bestaat uit energie, met een eigen trillingsfrequentie. Zware emoties, zoals schaamte, angst en boosheid, zijn laag in frequentie, terwijl liefde, dankbaarheid en plezier juist een veel hogere frequentie bevatten.

Wveen.com - William van veen