Coaching

Jij maakt je eigen levenoerkracht en bewustzijnmaak afspraakMatriXmethodekrijg regie in je bewuste praktische breinmaak afspraakPSYCH-K®HERPROGRAMMEER JE ONDERBEWUSTE BREINmaak afspraak
Previous
Next

PSYCH-K®


Wat is het?

PSYCH-K® is het transformeren van belemmerende programmeringen in je onderbewuste naar ondersteunende overtuigingen. Het is onderdeel van de energetische psychologie. Doel is het krijgen van vrede in jezelf. 

Door je gedachten te transformeren kun je jezelf tot op DNA niveau transformeren (epigenetica- Bruce Lipton). Met spiertesten communiceer je met je onderbewuste. Via balansen  herprogrammeer je alle overtuigingen die voor jou niet (meer) werken. Ook stress kan succesvol met balansen getransformeerd worden. De resultaten zijn direct merkbaar, op fysiek, mentaal en energetisch niveau.. 
Ook PSYCH-K® gelooft in de kracht van het Quantumveld. Alles is energie en verbonden en beïnvloedt elkaar en door krachtige intenties te zetten kun je rust in jezelf vinden. 

Hoe lang?

Een sessie kan variëren tussen de 45 en 75 minuten afhankelijk van de aard van de hulpvraag. 

Kosten

99 € per uur

MatriXmethode


Wat is het?

De MatriXmethode is een snelle en krachtige gesprekstechniek. Het is een manier van vragen stellen waarmee je leert om zelf de oplossing voor je probleem te vinden.

Als je je belemmerende strategieën vervangt door  ondersteunende, die je zelf bedenkt en daardoor naadloos bij jou passen, lost het probleem vanzelf op. Voor altijd.

Je reset je stress-systeem. Je geeft aan welke gedachten, gevoelens, plaatjes en geluiden jouw bezig houden op een negatieve manier. Door het nauwkeurig stellen van vragen, een optimale focus en de kracht van jouw fantasie ruim je alle nare belevingen op en voel je je als het ware gereset.  Hierdoor krijg je meer rust en overzicht.

Omdat de oorzaken van de stress, pijn, blokkade of angst zijn aangepakt kun je echt opruimen en loslaten. 

Hoe lang?

Een MatriXsessie duurt meestal 60 minuten, soms kan het korter zijn door de intensiteit. 

Kosten

79 € per uur 

HEALY


Wat is het?

Healy  is een intelligent, draagbaar frequentie therapie apparaatje. Het herstelt de natuurlijke balans in je frequenties, zonder bijwerkingen. Via de Quantumsensor leest hij uit welke frequenties je nodig hebt. 

Alles wat we meemaken wordt opgeslagen in ons energieveld. Healy herstelt de natuurlijke spanning in je energievelden, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel, zodat je weer optimaal kunt functioneren. Je kunt tijdens een coachingsessie de Healy gratis ervaren. 

Ook kun je kiezen voor een aura en resonantie analyse op afstand. Via een telefoongesprek en wat gegevens kunnen we dan je systeem uitlezen en ontvang je een analyse van en korte behandeling van jouw energievelden.

Hoe lang?

De duur van de behandeling hangt af van de benodigde programma’s. 

Kosten

Behandeling op afstand kost
25 €.

Je kunt ook een healy huren voor 50 € per week ex vzk (max. 2 weken)

 Je kunt ook beslissen een healy aan te schaffen. Kijk hier of neem contact op voor verdere informatie.

Reviews

Kim ten H.
Kim ten H.moeder van Fee Read More
Ik heb na mijn post-natale depressie enorm lang in de put gezeten. Totdat ik de MatriXsessie bij Maike deed. Ik liep als herboren de praktijk uit. Ik ben zo blij dat ik er weer helemaal voor Fee kan zijn.
Sandra van L
Sandra van LLeesbegeleider en trainer Read More
Maike is een hele toegankelijke meid, waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ze hielp me heel snel (telefonisch) van podiumvrees af. Zo heerlijk op de dag erna vol vertrouwen voor de groep te staan.
Marwilleke
Marwillekecollega Read More
Ik ken Maike als een recht door zee, empatisch coach en gedreven trainer. We hebben samen veel ontwikkeld en kunnen heel goed sparren over ons mooie coachingvak.
Previous
Next

Wveen.com - William van veen