Quantumkind

N

lees dagelijks dit meditatie gedicht

N

help je kind/ leerling terug in zijn oerkracht

N

inclusief geluidsfragment

N

prijs 17,50 €

Quantumkind

meditatiegedicht voor kinderen

Ik heb dit boekje geschreven ter ondersteuning voor alle kinderen.

Marie-Louise Hooymans maakte de fantastische illustraties, waarvoor ik haar zeer dankbaar ben.

Ik hoop kinderen hiermee een rustpunt te geven in de opstart van hun dag (thuis of op school) waarin ze kunnen stilstaan bij al hun superkrachten.

Jij (als ouder, verzorger, juf of meester, leest het aan ze voor of je gebruikt het bijgeleverde geluidsfragment.

Kinderen worden geboren als perfecte spirituele wezens en ik wens dat ze die oerkracht vasthouden en in zichzelf blijven geloven, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen en een fantastisch gelukkig leven kunnen leiden.

liefs 

Maike

Quantumkind – meditatie gedicht voor kinderen

Elk kind wordt geboren als een spiritueel wezen, met een lichaam, geest en ziel, verbonden met het krachtige kosmische oneindige quantum-energieveld.

Door onze voorouders, opvoeding en omgeving ontstaan allerlei programmeringen, overtuigingen, blokkades en belemmerende overtuigingen in onze kinderen waarmee ze steeds verder verwijderd raken van hun ware, hogere quantum-zelf.

De maatschappij verandert razendsnel. Ons biologische brein kan niet mee evolueren met de snelheid waarmee de maatschappij veranderd. Dit levert permanente stress op, met allerlei nare gevolgen van dien. Het is mijn missie om kinderen (en hun opvoeders) te leren hoe zij vrede en geluk in zichzelf kunnen leren vinden. Alles is er al. Je hebt een oneindige oerkracht. Het enige wat je nodig hebt is de gereedschappen om te leren hoe je die oerkracht kunt ervaren en versterken.

Dit boekje is een meditatie-voorlees gedicht uitgebracht om ouders, verzorgers, juffen, meesters, opvoeders te ondersteunen om kinderen te begeleiden naar hun oerkracht. Dit gedicht helpt jou en je kinderen/ leerlingen om even bewust stil te staan bij het hier en nu. Het voelen van het ‘in-het-moment-zijn’, het open staan voor het quantumveld van oneindige mogelijkheden en het programmeren van het onderbewuste brein.

Ik wens jullie een fantastisch dag en een grandioos leven. 

liefs

Maike

Wveen.com - William van veen