Acces Bars

“In het ergste geval voelt het als een heerlijke massage en in het beste geval verandert je hele leven.”

Wat is Access Bars®?

Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc…  Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context. Je lichaam slaat alles op in energie en met de Bars wordt die energie losgelaten op onderbewust niveau.

Door de punten in verschillende combinaties licht aan te raken breng je de energie in het lichaam weer op gang en zullen mogelijke blokkades oplossen. Zo kan alle ballast die je lichamelijk en geestelijk nog met je meedraagt en je niet meer dient uit je lichaam en geest ontladen. Je drukt als het ware op de delete knop om je harde schijf op te schonen.

De Bars worden ook wel als een detox voor lichaam en geest gezien. Alle gedachten, gevoelens en emoties sla je op in je lichaam én dit kan zorgen voor blokkades waardoor er klachten kunnen ontstaan als slecht slapen, overprikkeld zijn, hoofdpijn, oorsuizen, hartkloppingen én allerlei andere pijntjes en ziektes. Je kunt het lichaam wel vergelijken met een computer, wanneer die vol raakt schonen we de harde schijf op om zo meer overzicht en ruimte te creëren. Dit is exact wat de Access Bars ook doen, het schoont oude zaken op, waardoor de energie weer meer kan gaan stromen.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellen ovaal worden wanneer ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties., dit is de eerste stap naar ziekte en ongemak. Door de Bars te laten lopen breng je de cellen weer naar hun natuurlijke bolvormige staat terug.

Daarnaast wijst wetenschappelijk hersenonderzoek  uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (alert) via Alpha (relaxed) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren.

De Bars® zijn een bijdrage bij…?

  • Stress, Angst- en paniekaanvallen
  • Depressie
  • Burn-out
  • Onzekerheid
  • Slapeloosheid
  • Concentratiegebrek
  • Examenstress
  • ADD/ADHD klachten
  • Zwangerschapsklachten

Ook mensen met epilepsie, Parkinson en een pacemaker kunnen baat hebben bij het ontvangen van de Bars. Informeer naar de mogelijkheden.

Access Bars Sessie

75 min

Investering in jezelf
€ 144,- ex BTW

Wat kun je verwachten?

Voordat we beginnen met een sessie zal ik  met je in gesprek gaan over wat je uit de sessie hoopt te halen? Daarbij vertel ik je wat je tijdens de sessie kunt verwachten en hoe de sessie eruit ziet. 
Daarna beginnen we met de sessie. Tijdens de sessie lig je ontspannen met je kleren aan onder een deken op een massagetafel/bed. In wisselende combinaties zullen alle 32 drukpunten op je hoofd heel licht aangeraakt worden. Na ongeveer 75 minuten is de sessie voorbij.

Wanneer de sessie afgelopen is kun je nog iets delen over je ervaring, mocht je dat willen. 

Wveen.com - William van veen